Každý den nové trendy a inspirace pro Ženy.

Jaký paletový vozík se hodí do malého skladu?

Post date:

Author:

Category:

Máte vlastní obchůdek nebo malou výrobní firmu? Pak pravděpodobně disponujete pouze skromným skladem, kde se sotva pohnete. V takové situaci si musíte dávat pořádný pozor na výběr adekvátní manipulační techniky. Jaké prostředky zvolit?

Ověřený nízkozdvižný vozík

V opravdu malých a natěsnaných skladech můžete rovnou zapomenout na klasické vysokozdvižné vozíky, které zabírají spoustu místa. Ve vaší situaci jsou mnohem lepší volbou nízkozdvižné paletové vozíky od známého českého výrobce EUROlift CZ. Tato společnost má v nabídce desítky ověřených vozíků v nejrůznějších konfiguracích. Můžete si vybrat jak z manuálně, tak i elektricky poháněných zařízení. Elektricky poháněné vozíky se nabíjí s pomocí klasických elektrických zástrček (plné nabití stojí pouze pár korun).

Tyto moderní nízkozdvižné vozíky se díky svým kompaktním rozměrům a velkému úhlu otáčení hodí do vyloženě skromných skladů. Jejich ovládání si přitom osvojíte během pěti minut (žádné složité učení se jako v případě VZV). Navíc si je lze snadno přizpůsobovat podle aktuální situace. Naprostou samozřejmostí jsou pokročilé bezpečnostní prvky a efektivní brzdy, díky nimž zajistíte svým zaměstnancům bezpečí. Některé kusy hravě unesou dvě tuny nákladu.

Jaký vozík je pro vás ten pravý?

Jaký konkrétní manipulační vozík je vhodný do vašeho skladu? Na webových stránkách EUROlift CZ najdete odpověď. Přece jen si budete moci prohlédnout desítky ověřených produktů v různých provedeních. Společně s koupí kýženého kusu získáte také záruku, možnost pravidelného servisu i oprav v případě poškození. Plánujete koupi většího množství techniky? Pak si můžete domluvit různé formy financování na míru, případně se spolehnout na pronájem. Nebo dáte přednost již použitým (ale plně funkčním) vozíkům?

Mohlo by Vás zajímat

- Reklama -PR článek