Každý den nové trendy a inspirace pro Ženy.

To nejlepší z české i francouzské kuchyně: lahodné novinky francouzského pekařství PAUL, na kterých si pochutná celé rodina

Post date:

Author:

Category:

Poctivé sladké koláče s bohatou náplní jsou dobré k snídani i svačině, ke kávě i k čaji. Dovedou Vám rozjasnit den, když se na ně stavíte s kamarádkou, a jsou zárukou úspěchu, pokud sháníte něco dobrého pro svoji rodinu. Zkušení pekaři z PAULa je obohatili o nevšední náplně a svým mistrovstvím je povýšili na zákusek, kterého nebude mít dost!

Francouzská kuchyně je proslulá kvalitou a dokonalostí v detailu a mnozí šéfkuchaři ji považují za jednu z nejlepších kuchyní světa vůbec. Tady v Česku vždy pečeme s láskou k řemeslu, ctíme tradici, a naše gastronomie má nepochybně také velké kouzlo. Pekařství PAUL tyto dvě jedinečné kultury spojily do vynikajících koláčů, které chutnají vždy a všude.

Křehké plátky mandlí v kombinaci s šťavnatými hruškami a mandlovým krémem frangipane představují nevšední kombinaci osvědčených surovin. To vše je upečené v jemném máslovém těstě a zvláčněné voňavou směsí másla a rumu. Tento netradiční koláč v podání tradičního francouzského pekařství Vás přesvědčí, že experimentování rozhodně nemusí být risk, naopak může být velmi chutné.

Pokud se Vám ale zrovna nechce zkoušet tolik nových kombinací najednou, vsaďte na zlatou klasiku. Koláč se švestkovými povidly a čerstvým tvarohem Vás – alespoň na moment – přenese zpátky na půvabnou letní chalupu, nebo do voňavého háje, prozářeného hřejivými srpnovými paprsky.

Nemusíte se bát, že by na Vás čekala mini porce na dvě sousta – koláče jsou poctivé a z jednoho se nasvačí i dvě mlsné děti, jen dejte pozor, aby se o dobroty nepohádaly. Až ochutnáte, zjistíte, že se Vám možná také nechce dělit.

Novinky si můžete dopřát na všech pobočkách pekařství PAUL, lze je rovněž zakoupit přes e-shop shop.paul-cz.com. Přejeme dobrou chuť!

Mohlo by Vás zajímat

- Reklama -PR článek